ФГ «Україна» пропонує горох колотий шліфований власного виробництва. Жовтий колотий горох – продукт, багатий на клітковину, необхідну для стабілізації травного процесу. Також горох хороший для збереження міцності суглобів. Сприятливий вплив має продукт на здоров'я нервової системи.
Сфера застосування:
• зерно жовтого гороху мають щільну тверду поверхню. Для їх приготування потрібно тривалий термічний вплив. Зазвичай жовтий колотий горох використовують для приготування горохового супу-пюре, каші, начинки для пиріжків та пирогів. Щоб горох став придатним до вживання, його добре розварюють або перетворюють на борошно.
Основні показники якості:
Назва показника Норма
Колір Жовтий
Смак Властивий
Запах Властивий
Вологість Не більше 15 %;
Зольність Не больше 0,95%
(//www.bboard.com.ua)
Сміттєва домішка До 3 %
Січка і мучка Не допускається
Зараженість шкідниками Не допускається
Металомагнітна домішка Не більше 3 %
Нелущені зерна Не більше 0,8 %
Користь для організму: допомагає контролювати цукор при діабеті, зміцнює сердечний м'яз, нейтралізує канцерогени, виводити шлаки та токсини, має легку знеболювальну дію, усуває набряки, є засобом від кишкових паразитів.
Упаковка: Пакети по 1 кг. та поліпропіленові мішки по 25 кг. з нанесенням реквізитів на мішки друкованим способом або без нього.
Зберігання: Мінімальний термін придатності: 15 місяців з дня виготовлення.
Умови зберігання: При дотриманні санітарно-гігієнічних норм у сухих чистих, добре провітрюваних, не заражених шкідниками складських приміщеннях при температурі, що не перевищує 25°С, та відносній вологості повітря не більше 75%
Харчова цінність: 100 г. продукту містить: білки – 20,5 гр; жири – 2 гр; вуглеводи - 44 гр.
Енергетична цінність: 100 г. продукту - 314 ккал
Горох жовтий колотий шліфований — «Agro-Ukraine»