* Середньостійкий проти ураження борошнистою росою
та бурою листковою іржею
Якість зерна. Натура зерна 683 г/л, вміст білка 12,9–14,7%, сирої клейковини – 26,6–32,3%, сила борошна 242–365 о.а., об’єм хліба 830–1110 см3. Борошномельні та хлібопекарські властивості добрі й відмінні. Сильна пшениця.
Агротехнічні вимоги. Сорт інтенсивного типу. Екологічно пластичний. Вирощувати за інтенсивною технологією з внесенням оптимальних доз мінеральних добрив та своєчасним захистом від шкідників та хвороб. Норма висіву 4,5–5,5 млн схожих насінин на 1 га залежно від зони та вологозабезпечення.Щоб запобігти виляганню, на високих фонах мінерального живлення необхідно вносити ретарданти.