Регіон: Івано-Франківська обл. / Івано-Франківськ (Олеша)
Оновлено:
Сушена шкірка з яблучок - висушена за допомогою інфрачервоних сушарок та зберігає всі корисні властивості!
Сушені шкірки з яблучок справжня знахідка для любителів посмакувати варенням, чаєм та джемами. Це одні з кращих постачальників вітамінів і мінеральних компонентів, які допомагають людському організму боротися з різними захворюваннями. (//www.bboard.com.ua)
Ароматний, натуральний чай виходить з додаванням саме шкірок яблучка. Варення та джеми зі шкірок - окремий вид насолоди, спробуйте та переконайтесь самі. Шкірка яблук є джерелом чудових харчових волокон. Близько двох третин харчових волокон міститься в шкірці яблук, і лише третина - в самому плоді. Крім того більшість яблучних поліфенолів міститься в шкірці яблук - приблизно в 2,5 рази більше м’якоті. Яблучний поліфенол є біологічно активним матеріалом з сильним антиоксидантом.
Також в шкірці містяться трітерпеноїди — речовини, що пригнічують розвиток ракових клітин в лабораторних культурах. Вона також містить урсоловую кислоту, корисну в боротьбі з ожирінням. Шкірка збільшує м’язову масу, підсилює спалювання калорій, тим самим знижуючи ризик ожиріння.