Регіон: Івано-Франківська обл. / Івано-Франківськ (Олеша)
Оновлено:
Сушена петрушка - незамінна приправа для кожної господині.
суміш містить багато різних мікроелементів потрібних людині. Велика кількість вітаміну С, також вітаміни В, В1, Р, РР, каротин, солі кальцію, калію, заліза, фосфору, нікотинова і фолієва кислоти, білки, вуглеводи, рутин, флавоноїди, фітонциди - все це міститься в складі сушеної зелені. (//www.bboard.com.ua)
Сушеною петрушкою приправляють перші і другі страви, м'ясні, рибні, овочеві та грибні, соуси і підливи, салати і омлети, фасоль. Дуже смачно додавати в картопляні страви, чудово поєднується з сирами, особливо плавленим і бринзою. Також додають при випічці печива і в начинку для здоби, як в домашній кухні, так і в кондитерській промисловості. Можна використовувати як приправу до різних страв.
У нас своє виробництво, що дозволяє робити продукцію найвищої якості!