Загальна характеристика: середньопізній столовий сорт картоплі голландської селекції з середніми, овально-округлими бульбами. Стійкий до механічних пошкоджень, пристосовується до грунту і клімату, найкращий результат досягається на глиняних і піщаних грунтах. Відмітна особливість - стійкість до фітофтори.
Період дозрівання (вегетації): 90-110 днів.
Вміст крохмалю: 15-18%.
Маса товарних бульб (грам): 70-140.
Кількість бульб у кущі: 8-15 штук.
Урожайність (ц /га): 400-700.
Споживчі якості: хороший смак, кулінарний тип BC, підходить для смаження, запікання і варіння. (//www.bboard.com.ua)
Лежкість (здатність до зберігання): 96%.
Колір шкірки: жовтий.
Колір м'якоті: жовтий.
Перевага регіони вирощування: будь-яка грунт і клімат, придатні для вирощування картоплі.
Стійкість до захворювань: сорт стійкий до фітофторозу бадилля і бульб, раку картоплі, вірусам А, Yn, X і скручування листя. Уражується паршею.
Особливості вирощування: за 2-4 тижні до висадки рекомендовано пророщування, найвища врожайність на піщаних і глиняних ґрунтах. Среднеустойчив до посухи і високих температур в період вегетації. Оптимальна відстань між кущами - 35 см, схема посадки - шахова, глибина закладки бульб - 8-10 см.